Kakkmaddafakka voor drie concerten naar Nederland

Geschreven door op 6 juni 2016 om 11:50
Kakkmaddafakka - Foto: David Holmes - wikimedia commons

De vrolijkerds van de Noorse band Kakkmaddafakka komen naar Nederland! De dansbare beats zijn in oktober maar liefste drie keer te horen: in Nijmegen, Rotterdam en Amsterdam!

Kakkmaddafakka

David Holmes – wikimedia commons

Kakkmaddafakka concert

De dagen worden korter en kouder, maar de vrolijke jongens van Kakmaddafakka gaan ons in oktober blij en warm houden! Op zondag 2 oktober is de band te zien in Doornroosje Nijmegen, op maandag 3 oktober in Rotown Rotterdam, en op dinsdag 4 oktober in Paradiso Amsterdam!

Kakkmaddafakka kaarten

Tickets voor de optredens zijn onder andere te koop via de websites van de organisatoren en via Ticketmaster. De kaartverkopen zijn reeds gestart.

Already Your Favourite Artist

De band zit vol zelfvertrouwen. Hun eerste EP noemden ze Already Your Favourite EP. En hun zelfvertrouwen bleek terecht, want ze veroverden Europa met een sneltreinvaart. Ondertussen zijn ze vier albums verder. De laatste, die in maart van dit jaar is uitgebracht, is KMF genoemd.

De Noren zijn een graag geziene gast op festivals. Vooral omdat ze een vrolijke combinatie van indie, pop, rock, R&B en disco geven. Je kan dus alleen maar dansen op de feestjes die ze geven. De band komt dicht in de buurt van The Whitest Boy Alive en Phoenix, dus fans van deze bands moeten een van deze concerten zeker bezoeken!

 

YouTube player

Bronnen: Doornroosje, Rotown en Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.