Amerikaanse band Extreme in juli naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 4 april 2017 om 10:51
Extreme - YouTube screenshot

De Amerikaanse rockband Extreme komt naar Nederland! De band, die in de jaren negentig een enorme hit scoorde met het nummer ‘More Than Words’, staat op dinsdag 25 juli in TivoliVredenburg.

Extreme aankomende zomer naar TivoliVredenburg

Extreme komt naar Nederland! De Amerikaanse band staat op dinsdag 25 juli op het podium van TivoliVredenburg. De rockers staan bekend om hun veelzijdige sound, met invloeden uit hardrock, glam metal en funk.

Tickets voor de show

Tickets voor de show van het kwartet gaan op zaterdag 8 april in de verkoop. Deze zijn verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

‘More Than Words’

Extreme zag in 1985 het levenslicht. Sindsdien bracht de band vijf albums uit, waarvan de in 1990 verschenen plaat ‘Pornograffitti’ de meest succesvolle is.

Met het nummer ‘More Than Words’, van eerdergenoemd album, behaalden de rockers een enorme wereldhit. Het nummer behaalde in maar liefst vijf landen de nummer één positie in de hitlijsten en wist in vier landen prijzen in de wacht te slepen. ‘More Than Words’ is inmiddels al jaren terug te vinden in de jaarlijkse Top 2000.

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.