North Sea Jazz Festival tickets vanaf vandaag in de verkoop

Geschreven door op 17 november 2017 om 15:49
Logo: North Sea Jazz

Fans van North Sea Jazz festival opgelet! Vanaf vandaag zijn de tickets voor het evenement, dat in Ahoy Rotterdam plaatsvindt, in de verkoop gegaan.

North Sea Jazz Festival 2018

In juli 2018 is het weer zover: een nieuwe editie van het North Sea Jazz Festival. Het jaarlijkse festival vindt dan plaats van vrijdag 13 juli tot en met zondag 15 juli. Rotterdam Ahoy, is dit weekend the place to be voor jazzliefhebbers. Deze drie dagen staat Ahoy namelijk in het teken van het verleden, heden én de toekomst van jazz. Naast jazzmuziek als basis voor het festival komen ook veel andere genres voorbij, zoals blues, soul, pop, hiphop, world, funk, en nog veel meer.

Line-up

Welke artiesten er dit jaar op NSJ te bewonderen zijn, is nog niet bekend. Op eerdere edities van het evenement stonden veel bekende artiesten. Paul Anka, Steve Coleman, Candy Dulfer, Nat Adderley, Erykah Badu, Al Jarreau, B. B. King, Trijntje Oosterhuis, Jamiroquai, Solange, Emeli Sandé, Usher & The Roots en Typhoon stonden voorgaande edities al op het evenement. Het is dus zeer waarschijnlijk dat er komende editie weer een hoop goede muzikanten op North Sea Jazz te beluisteren zijn.

Tickets

Kaarten voor North Sea Jazz 2018 zijn vandaag in de verkoop gegaan. De tickets zijn onder andere verkrijgbaar via de Ticketmaster van Ticketmaster.

Bron: www.northseajazz.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.