Rolling Stones krijgen boete van 200.000 pond

Geschreven door op 27 november 2012 om 14:46
The Rolling Stones - Fotocredits: Jim Pietryga - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

De Rolling Stones hebben afgelopen zondag 200.000 pond boete gekregen omdat hun concert een half uur langer duurde dan gepland. De Londense autoriteiten waren klaarblijkelijk niet zo blij met de uitloop.

Fans vonden het uiteraard niet erg dat het concert een half uur langer duurde dan in eerste instantie gepland. De Lokale politie dachten hier anders over en lieten de Stones 200.000 pond boete (zo’n 247.000 euro) betalen.

De rockers konden er echter niet wakker om liggen. De hoge ticketprijzen zijn immers bij iedereen wel bekend en naar verluidt heeft de band ongeveer 10 miljoen euro opgehaald tijdens het concert. Het leed wordt nog verder voor ze verzacht wetende dat de band 29 november een 2e concert in Londen geeft. Verder staan ze binnenkort nog in New York en New Ark, allen volledig uitverkocht. De vijf concerten zijn ter ere van het 50-jarig jubileum van de ‘Satisfaction’-artiesten.

Hun laatste single:
The Rolling Stones – ‘One More Shot’

Overzicht van het Rolling Stones nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · The Rolling Stones Nieuws