Florence And The Machine Drummer opgesloten

Geschreven door op 12 november 2012 om 11:41
Florence and the Machine - Fotocredits: Becky-Sullivan - Wikimedia Commons CC BY 2.0

De drummer van Florence And The Machine miste bijna een optreden doordat hij vast zat op het toilet. De artiest had zichzelf per ongeluk opgesloten.

Chris Hayden, zoals de drummer eigenlijk heet, moest voor het optreden nog even snel naar het toilet. Na het op slot doen van de toiletdeur kreeg hij hem echter niet meer open! De muzikant ging behoorlijk door het lint aangezien hij geen zin had om te laat te komen. “We hoorden hoe hij probeerde de deur open te slaan”, aldus zangeres Florence Welsh.

Medewerkers van de zaal hebben de deur uiteindelijk uit de scharnieren getild zodat de drummer het podium kon beklimmen. Florence Welsh: “Mijn vader heeft nog aangeboden voor hem in te vallen, maar Chris slaagde er uiteindelijk toch in om te ontsnappen.”

Na deze vertraging kon de band beginnen aan hun gig. Om Chris niet in de verlegenheid te brengen hebben de artiesten het voorval niet direct aan hun publiek verteld.

Florence And The Machine – ‘Spectrum’

YouTube player
Overzicht van Florence and The Machine nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Florence and The Machine Nieuws · Nieuws