Wauw, Zayn Malik had eerder solo moeten gaan!

Geschreven door op 31 maart 2015 om 13:32

We kunnen niet ontkennen dat we momenteel niet meer treuren om het vertrek van Zayn Malik uit One Direction, want WAUW wat is hij solo goed! Luister mee..

Rust, dat was de reden waarom Zayn Malik uit One Direction stapte. Maar nu, inmiddels een week later, blijkt dat het hem helemaal niet om rust draaide. Sterker nog, hij is erg druk bezig geweest. De meeste fans hebben zijn vertrek nog niet eens verwerkt of zijn solowerk staat al online. De stem, het nummer en niet te vergeten: zijn uitstraling. Hij heeft alles in zich om een succesvolle solocarrière tegemoet te gaan.

Lees ook: One Direction te koop! Eenmaal, andermaal.. verkocht! 
Lees ook: One Direction heeft vervanger gevonden voor Zayn Malik

 

TWITTERRUZIE TUSSEN NAUGHTY BOY EN TOMLINSON

I Won’t Mind is binnen een uur tijd al meer dan een half miljoen keer beluisterd. “Laat de muziek spreken”, zo schrijft de producent Naughty Boy nadat hij dinsdag een demo van Zayn via Soundcloud deelde. “Respecteer jezelf genoeg om weg te lopen van dingen die je niet meer van dienst zijn, laten groeien of gelukkig maken”, gaat Naughty Boy verder op Twitter. Het werd men wel duidelijk dat hij verwees naar het vertrek van Zayn Malik uit One Direction. Tomlinson, een van de zangers van One Direction, liet het volgende weten op Twitter: “Wow Naughty Boy, jij bent echt ongevoelig vriend” en “Serieus, hoe oud ben jij? Word volwassen!”

Luister hieronder naar de demo van Zayn en oordeel zelf!

YouTube player

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.