Nou Justin Bieber, was de songtekst van Ariana Grande zo moeilijk?

Geschreven door op 31 maart 2015 om 13:12
Justin Bieber - Fotocredits Lou Stejskal (Wikimedia Commons)

Op het concert van Ariana Grande kwam Justin Bieber een verrassingsoptreden geven. Dat ging helaas niet helemaal zoals gepland..

Stel je voor, je geeft een concert voor duizenden mensen. Dan zorg je toch dat je van tevoren je tekst goed kent? Daar dacht Justin Bieber iets anders over.

Lees ook: Ariana Grande concert binnen no-time uitverkocht 

VERRASSINGSOPTREDEN VAN JUSTIN BIEBER

Zaterdagavond trad Ariana Grande op in Miami. Als grote verrassing had ze Justin Bieber uitgenodigd om een nummer mee te komen zingen. Het werd een beetje pijnlijk toen de 21-jarige zanger de tekst vergat. Toen Ariana dit in de gaten kreeg, pakte ze het nummer zelf weer op. Justin loste het op door er maar ‘gewoon’ bij te dansen. Gelukkig bood hij zijn excuses aan Ariana en aan het publiek aan. Eigenlijk hadden de toeschouwers er totaal geen last van. Zij vonden het alleen al geweldig dat hij gewoon op het podium stond.

JUSTIN, VERGETEN EN VERGEVEN

Op Instagram gaf Justin Bieber nogmaals toe dat hij de tekst was vergeten. “Het was leuk Ariana, ondanks dat ik mijn tekst vergat, haha.” Justin had uiteraard zijn excuses op het podium aangeboden aan iedereen die het horen kon. Achter de schermen heeft hij nog meerdere malen zijn excuses aan Ariana aangeboden. Om te laten zien dat hij het serieus meende, heeft hij de songtekst van Ariana voor meer dan een uur lang bestudeerd. Achja Justin, niemand hoorde het en niemand kon het horen. Maak je dus maar niet zo druk!

TICKETS VOOR ARIANA GRANDE

Na het uitbrengen van haar nieuwe single ‘My Everything’, startte The Honeymoon Tour. Met in totaal meer dan 77 shows reist Ariana van Noord Amerika naar Europa waarbij ze zelfs een stop maakt in Azië. Een van de concerten tijdens ‘The Honeymoon Tour’ vindt plaats op donderdag 28 mei in Ziggo Dome Amsterdam. Bijna alles kaartjes zijn uitverkocht maar op deze site zijn er nog een enkeling beschikbaar. Wie weet brengt ze tijdens deze voorstelling Justin Bieber ook wel mee?

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.