Dolly Parton gaat op tour in VS en Canada en komt met nieuw album

Geschreven door op 8 maart 2016 om 14:06

Dolly Parton gaat weer uitgebreid op tour! De 70-jarige zangeres geeft zestig concerten in de VS en Canada en laat daarbij nieuwe nummers horen.

Dolly Parton op tour

De 70-jarige countryster maakt geen groot spektakel van haar nieuwe serie shows die ze in zestig steden in de VS en Canada zal geven. De shows worden namelijk flink wat intiemer dan normaal.

“We hebben niet veel elektrische instrumenten en gebruiken geen video’s. Ik zal veel nummers kleinschalig uitvoeren. Het wordt een simpele show.”, aldus Parton.

Het betekent echter niet dat de praatgrage zangeres minder grappen zal maken: “Ik voeg wel wat entertainment en comedy toe, dus er is genoeg afwisseling.”

Nieuw album

Aankomende zomer verschijnt Partons’ nieuwe album Pure & Simple, een verzameling met haar grootste hits en enkele nieuwe nummers. Wanneer het nieuwe album uitkomt is nog niet bekend. Het is nog niet zeker of de zangeres met haar nieuwe tour naar Europa of Nederland komt.

 

Bron: Telegraaf

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Dolly Parton Nieuws · Nieuws