Eerste try-out Sky de Musical afgelast door technische problemen

Geschreven door op 8 maart 2016 om 13:44
Artwork: Sky de Musical

De eerste try-out van Sky de Musical op dinsdag 15 maart, met daarin nummers van Marco Borsato, is afgelast wegens technische problemen.

Sky de Musical try-out afgelastSky de Musical

Gisteren werd bekend dat Sky de Musical, de nieuwe productie in Theater Amsterdam met songs van Marco Borsato, de eerste try-out op 15 maart cancelt in verband met productionele problemen. De voorstelling leunt hevig op het gebruik van 3D-projecties en bij het doorrekenen (renderen) van de filmbeelden is flinke vertraging opgelopen.

Daarnaast zijn er vier filters voor de projectoren gesneuveld tijdens vervoer van Israël naar Nederland. De première staat nog steeds gepland voor 3 april en die show loopt volgens producent Robin de Levita geen gevaar.

Tickets

De bezoekers die een kaartje hadden gekocht voor 15 maart, krijgen hun geld terug of mogen op een andere dag komen kijken. Of er nog meer try-out shows worden gecanceld is nog niet bekend. Kaarten voor de musical zijn nog beschikbaar.

Sky de Musical vertelt over een tienermeisje dat wordt gepest en in een fantasiewereld vlucht.

 

Bron: AD

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Sky de Musical Nieuws