Ennio Morricone geeft extra concert in Gent

Geschreven door op 8 maart 2016 om 13:13
Ennio Morricone - Foto Sven-Sebastian Sajak - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Italiaanse filmcomponist Ennio Morricone geeft een extra concert in Gent! Het eerste aangekondigde concert blijkt een groot succes te zijn.

Ennio Morricone twee keer naar Gent

De Italiaanse filmcomponist Ennio Morricone komt voor een tweede keer naar Gent! Het eerste concert op zaterdag 26 juni blijkt een enorm succes te zijn. Er vindt nu ook een extra concert plaats op zondag 27 juni.

Tickets

Beide concerten zijn nog niet uitverkocht, maar het concert op zaterdag 26 juni lijkt erg in de buurt te komen, wees er dus snel bij! De kaartverkoop voor beide concerten is reeds in de verkoop gegaan en verloopt via de website van Ticketmaster.

Filmcomponist

Ennio Morricone heeft in de afgelopen zestig jaar meer dan 500 scores voor tv en film gecomponeerd. Daaron bevinden zich meer dan 100 complete muziekstukken. Bekende stukken van Morricone zijn natuurlijk Once Upon a Time in the West, The Untouchables, Cinema Paradiso, One Upon a time in America, A Fistful of Dollars, The Mission en The Best Offer.

Afgelopen februari speelde de componist nog een concert in de Ziggo Dome Amsterdam.

 

Bron: Podiuminfo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.