AC/DC annuleert concerten wegens zware gehoorproblemen zanger

Geschreven door op 8 maart 2016 om 12:51
Malcolm Young en Brian Johnson (AC/DC) - Foto's: Raph_PH en Pandemonium73 (Flickr, Wikimedia)

De Australische hardrockband AC/DC heeft tien Amerikaanse concerten moeten annuleren wegens zware gehoorproblemen van zanger Brian Johnson.

AC/DC cancelt shows

De Australische rockband AC/DC heeft per direct tien concerten in de Verenigde Staten opgeschort. Dit maakte de band dinsdag bekend via hun website. Zanger Brian Johnson heeft van doktoren het advies gekregen per direct te stoppen met het geven van concerten, anders dreigt hij zijn gehoor compleet te verliezen.

De band stelt wel dat de concerten zullen worden ingehaald, maar dan mogelijk met een andere zanger. Aankomende zomer gaat AC/DC ook toeren door Europa. Of deze concerten ook niet doorgaan is niet duidelijk.

Dementie

De afgelopen jaren gaat het niet altijd even lekker voor AC/DC. Anderhalf jaar geleden werd bekend dat gitarist Malcolm Young kampte met symptomen van dementie, waardoor hij uit de band moest stappen. Een paar maanden daarna werd bekend dat drummer Phil Rudd was aangeklaagd. Rudd zou iemand met de dood hebben bedreigd en in het bezit zijn geweest van methamfetamine.

 

Bron: HLN

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
AC/DC Nieuws · Artiesten · Nieuws