Milow met ‘Less Is More Tour’ naar o.a. Melkweg Amsterdam en Muziekgebouw Eindhoven

Geschreven door op 6 juni 2012 om 13:49
Milow - Fotograaf Simon Schoeters (CC Flickr) (CC BY 2.0)

De Vlaamse zanger Milow komt terug naar Nederland! In het kader van zijn ‘Less Is More Tour’, wat een serie unplugged concerten wordt, komt de ‘Ayo Technology’-zanger naar De Vereeniging Nijmegen, Stadsschouwburg Groningen, Melkweg Amsterdam en Muziekgebouw Eindhoven.

Dat werd vanochtend bekend gemaakt via de Twitter van Millow. Deze unplugged tour zal volgens de Belg een hele anderen tour zijn als gewoonlijk.

Want normaal gezien pakken de meeste artiesten het steeds grootser aan, maar speciaal voor deze tournee is het less is more, verwacht dus een intieme setting met zijn bekende nummers die ‘kaal’ worden opgevoerd.

Niet voor niets is deze tour dan ook in het kader van zijn nieuwste live-album, ‘From North to South’, een live album waarin de kwaliteiten van de meervoudig ‘Music Industry Award’-winnaar.

De kaartverkoop voor de concerten van Millow in Nederlands start deze week via de websites van de betreffende podia, wees er snel bij want in deze setting zijn het aantal kaarten gering! Mocht je nou alsnog langs het net vissen, zoek dan naar Milow Tickets via deze ticketvergelijker voor een overzicht van alle optredens in de buurt.

 

Overzicht van Millow Nieuws
Millow op Wikipedia
http://www.milow.com/

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Concertaankondigingen · Milow Nieuws · Nieuws