Neem een Ananas mee naar Mysteryland

Geschreven door op 8 augustus 2014 om 12:11
Logo Mysteryland - Wikimedia Commons (Publiek Domein)

Ga jij naar Mysteryland? Vergeet dan niet om een ananas mee te nemen! De organisatie van Mysteryland roept zijn bezoekers namelijk op, om een ananas mee te nemen naar het festival.

Neem je Ananas mee naar Mysteryland

Op de website van Mysteryland staat een oproep aan alle festivalbezoekers. De organisatie wil graag dat iedereen op 23 augustus een verse ananas meeneemt. Bezoekers die aan die wens gehoor geven, krijgen daar een gratis Piña Colada in. Het festival legt op de website uit wat het idee achter de oproep is. Naast ananassen is er ook meer te zien op op het zomerfestival, zoals Rusko, Boys Noize,  en Steve Aoki.

Uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan tickets?

Mysteryland vindt plaats op 23 augustus en is helemaal uitverkocht. Heb je de voorverkoop van Mysteryland gemist, en ben je op zoek naar een kaartje? Afgeraden wordt dan om op marktplaats.nl te kijken, omdat daar vaak nepkaarten worden verkocht.
Een andere mogelijkheid is Ticketswap. Helaas worden hier op het moment van schrijven, geen kaarten aangeboden. Wil je dit evenement hoe dan ook bijwonen? Neem dan een kijkje bij een van de secundaire ticketshops. Uiteraard kost het kaartje bij deze ticketshops meer dan normaal, maar dat is de afweging. Wij hebben een aantal secundaire ticketshops voor jou op een rijtje gezet zodat je de prijzen kunt vergelijken.

Altijd het laatste  Mysteryland nieuws

Mis nooit meer een aankondiging of voorverkoop van Mysteryland. Volg Artiestennieuws op Facebook. Wij houden jou graag op de hoogte van het laatste nieuws over Mysteryland.

Heb je tickets gescoord? Dan wensen wij jou heel veel plezier tijdens Mysteryland 2014! En vergeet je ananas niet mee te nemen!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.