Kanye West weer welkom bij MTV Awards

Geschreven door op 12 augustus 2010 om 21:06
Kanye West - Foto: David Shankbone - Wikimedia Commons (CC BY 3.0)

Kanye West is dit jaar weer uitgenodigd voor de MTV Video Music Awards op 12 september in Los Angeles. Dat schrijft de BBC. 

Vorig jaar zette de rapper de boel nog op stelten. West interrumpeerde Taylor Swift tijdens haar dankwoord, omdat hij vond dat Beyoncé had moeten winnen. Swift hield haar bedankpraatje nadat ze de prijs voor beste videoclip bij haar hit ‘You Belong With Me’ in ontvangst had genomen. Kanye West was het niet eens met de keuze en rukte daarop de microfoon uit Swifts handen, waarop hij scandeerde dat Beyoncé de prijs had moeten winnen. De rapper kreeg een enorme lading kritiek over zich heen. Later maakte West publiekelijk zijn excuses.

De 33-jarige West zegt geleerd te hebben van alle negatieve kritiek die hij kreeg na het incident. “Ik had het nodig”, zei de rapper tegen New York Radio. “Ik moet nederigheid kennen. Ik had zelfvertrouwen, maar miste nederigheid en empathie. Die heb ik nu ook sinds ik door het slijk werd gehaald.”

 

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Kanye West Nieuws · Nieuws