Beyonce en Jay-Z mogen naam dochter niet als merknaam gebruiken

Geschreven door op 23 oktober 2012 om 11:28
Jay-Z en Beyoncé - eigen creatie, originele foto's Chicks With Guns Magazine (Flickr. CC BY-SA 2.0), Pete Sekesan (Wikimedia, CC BY 2.0)

Beyonce en Jay-Z wilden graag de naam van hun dochtertje Blue Ivy vastleggen om als merknaam te gebruiken voor een nieuwe lijn baby-producten.  Helaas voor hen heeft de rechter dat verboden.

Beyonce en Jay-Z zijn van plan een lijn van baby-producten op te starten en die lijn moest de naam dragen van hun pasgeboren baby Blue Ivy. In januari vroegen ze daarom net na de geboorte van hun dochter de merknaam aan.

Een bedrijf uit Boston had de naam echter al zo’n 3 jaar in gebruik en dus tekende de eigenaar van Blue Ivy Events protest aan tegen het verzoek van het sterrenkoppel. Dit bleek succesvol, want de rechter oordeelde dat Blue Ivy Events in hun recht stond om bezwaar aan te tekenen.

Voor Jay-Z en Beyonce betekent dit overigens niet per se dat ze de lijn onder een andere naam moeten uitgeven. Een van de eigenaren van Blue Ivy Events liet weten open te staan voor een eventueel bod van Jay-Z en Beyonce op de rechten van de merknaam.

Jay-Z & Kanye West – Niggas in Paris

YouTube player

Overzicht van Beyonce Nieuws
Overzicht van Jay-Z Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Beyoncé Nieuws · Jay-Z Nieuws · Nieuws