Engelse band Ride aankomend najaar naar Nederland

Geschreven door op 16 juni 2017 om 11:16
Ride - bron: Youtube

Fans opgelet! De Engelse band ‘Ride’ komt naar Nederland! Op vrijdag 3 november is de Britse muziekgroep te zien in zaal ‘De Ronda’ van TivoliVredenburg.

Ride naar TivoliVredenburg

Goed nieuws voor Ride fans! Op vrijdag 3 november 2017 staat de Britse shoegaze band op het podium van TivoliVredenburg in Utrecht. Hier zijn ze te bewonderen in de Ronda.

Tickets voor de show

Kaarten voor de show gaan op zaterdag 17 juni om 10:00 uur in de verkoop. De tickets zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Ride

De band is in 1988 opgericht, in 1990 kwam het debuutalbum ‘Nowhere’ uit. De opvolger daarvan kwam 2 jaar later uit in 1992, deze plaat heet ‘Going Blank Again’. In het jaar 1996 is de band uit elkaar gegaan. Sinds 2014 is de Britse muziekgroep weer actief en toeren ze voornamelijk door Europa.

´Wheather Diaries´

Op 16 juni is de nieuwe plaat ‘Wheather Diaries’ verschenen. Op dit album staan 11 nummers waaronder het de single ‘All i want’. Ben je benieuwd naar de nieuwe muziek van de band? Beluister hieronder het nummer ‘All I Want’:

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.