The Veronicas zijn terug met een nieuwe single

Geschreven door op 29 juni 2016 om 10:19
The Veronicas - Fotocredits Eva Rinaldi - wikimedia commons

Het Australische popduo The Veronicas is terug met nieuw materiaal! In My Blood is de nieuwste single van de tweelingzusjes Lisa en Jessica en is sinds kort verkrijgbaar.

The Veronicas

Eva Rinaldi – wikimedia commons

Nieuwe single The Veronicas

Na het succes van het vorige album (The Veronicas) in thuisland Australië, was het duo druk bezig met een tournee. Daarnaast werd er gewerkt aan nieuwe nummers. Een gloednieuw album verschijnt later dit jaar, en om dat te vieren is de eerste single van het album, In My Blood, uitgebracht.

De bijhorende videoclip werd onlangs geschoten en is net in première gegaan. De single werd door Lisa en Jessica geschreven in samenwerking met DNA Songs. Dit producers duo boekte de laatste jaren al succes door mee te werken aan platen van onder andere Ricky Martin, Delta Goodrem, Guy Sebastian en The Saturdays.

YouTube player

 

Ups & downs

Als muziek duo staan The Veronicas al sinds 2005 aan de top van de platenindustrie. Debuutalbum The Secret Life Of… verscheen elf jaar geleden en bracht hitsingles als 4ever, When It All Falls Apart en Everything I’m Not voort. Het succes werd daarna in 2007 doorgetrokken met de release van het tweede album Hook Me Up. Daarvan werden de titeltrack en de single Untouched grote successen. Untouched betekende tevens de definitieve doorbraak van de zusjes in Amerika.

De release van het derde album maar liefst zeven jaar op zich wachten. Dat kwam door conflicten met het toenmalige platenlabel van de zusjes (Warner Music). Een nieuwe deal bij Sony Music zorgde in 2014 uiteindelijk voor een frisse wind. Daarna werd de ‘comeback’-single genaamd You Ruin Me werd de tweede nummer één hit voor Lisa en Jessica in Australië. Met In My Blood scoort het duo momenteel een derde nummer één notering en wel in de iTunes chart.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Stefan Ketelaar

Stefan Ketelaar, blogger bij artiestennieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.