Willem brengt ‘Man In Nood’ naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 4 december 2018 om 16:15
Willem - Screenshot Youtube

Willem, voormalig lid van The Opposites, staat in februari 2019 in de Amsterdamse Melkweg om zijn soloalbum ‘Man In Nood’ live te verkondigen.

UPDATE 6-12-2018 om 12:30 uur: dit concert is uitverkocht! Willem geeft op zaterdag 9 februari 2019 een tweede show in de Amsterdamse Melkweg.

Willem naar Melkweg

Willem treedt vrijdag 8 februari 2019 op in de Rabozaal van de Melkweg. Na de albumpresentatie van zijn solo album ‘Man In Nood’ voor bekenden en pers, vindt in Amsterdam het eerste publieke live concert plaats.

Kaartverkoop

Tickets gaan op donderdag 6 december 2018 in de verkoop. Vanaf 10:00 uur zijn kaarten verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Man In Nood

‘Man In Nood’ gaat over de mentale strijd die Willem de Bruin de afgelopen jaren heeft moeten leveren. Onderwerpen als depressie, paniek, geldproblemen en gedachten over zelfmoord komen aan bod. Aan 3voor12 laat de artiest weten zich inmiddels weer goed te voelen:

”Het gaat nu goed. De dingen waar ik over praat op het album zijn nu niet meer aan de gang. Ik ben heel blij en trots dat het album uit is, en daarnaast gaat het ook gewoon in mijn eigen leven heel goed. Alles komt nu weer een beetje op z’n poten terecht.”

The Opposites

Tot 2014 maakte Willy deel uit van het duo The Opposites. Met de nummers ‘Slapeloze Nachten’, ‘Sukkel Voor De Liefde’ en ‘Dom, Lomp & Famous’ scoorden zij hit na hit.

 

Bron: Melkweg, 3voor12

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.