Kensington voor twee shows terug naar Ziggo Dome Amsterdam

Geschreven door op 23 april 2019 om 10:30
Kensington @ Central Park Festival 2018 - Fotocredits Shali Blok - (Redactie ArtiestenNieuws)
UPDATE 26-4-2019: Wegens grote belangstelling heeft Kensington een extra show toegevoegd in de Ziggo Dome op donderdag 5 december 2019. De verkoop start op vrijdag 26 april 2019 om 12:00 uur via Eventim.

In december 2019 geeft Kensington twee shows in de Amsterdamse Ziggo Dome! Dit maakte de band op dinsdag 23 april 2019 bekend.

Kensington naar Ziggo Dome

Goed nieuws voor fans van Kensington! In december 2019 staat de Nederlandse rockband maar liefst twee keer op het podium van de Amsterdamse Ziggo Dome. De shows vinden plaats op vrijdag 6 en zaterdag 7 december 2019. De shows zijn een vervolg van de uitverkochte reeks concerten waarbij de mannen tien keer de concertzaal en eenmaal de Johan Cruijff ArenA wisten uit te verkopen.

Kaartverkoop

Tickets gaan op vrijdag 26 april om 11:00 uur in de verkoop via de website van het evenement. Uitverkocht? Kijk hier.

Kensington

In 2014 wist de Utrechtse band, bestaande uit Eloi Youssef, Casper Starreveld, Niles Vandenberg en Jan Haker, door te breken met het album ‘Rivals. Hierop zijn hitsingles als ‘Streets’, ‘War’ en ‘Riddles’ te vinden. Twee jaar later, in 2016, kwam de succesvolle plaat ‘Control‘ uit. Bekende nummers als ‘Do I Ever’ en ‘Sorry’ zijn afkomstig van deze plaat. Momenteel werken de mannen in Canada aan hun vijfde studioalbum.

Beluister hier de grootste hit van de mannen:

YouTube player

 

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.