Extra tickets voor show Lady Gaga in Ziggo Dome in de verkoop!

Geschreven door op 12 juni 2017 om 13:07
Lady Gaga - Foto: Justin Higuchi (Wikimedia Commons)

Fans opgelet! Er komen extra tickets vrij voor het concert van Lady Gaga op dinsdag 3 oktober in de Ziggo Dome. De extra kaarten gaan op 12 juni om 16:00 uur in de verkoop.

Extra tickets Lady Gaga

Goed nieuws voor fans van Lady Gaga! Is het jou niet gelukt om kaartjes te bemachtigen voor de show die de zangeres geeft? Dan krijg je nu nog een kans! Om 16:00 uur komen extra staan- en zitplaatsen beschikbaar voor haar show in de Ziggo Dome. Wees er snel bij, want het gaat om een beperkt aantal!

Extra tickets

De extra tickets gaan op maandag 12 juni om 16:00 uur in de verkoop. Deze zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.Zijn de tickets weer uitverkocht? Dan kun je altijd nog proberen om tickets te bemachtigen bij een vertrouwd secundair verkooppunt.

Joanne World Tour

Joanne is het vijfde album van de Amerikaanse zangeres en stamt uit oktober 2016. Het album bestaat uit een mix van soft rock en dance/pop muziek. Ter promotie van de nieuwe plaat begint de zangeres aan een wereldtournee en daarmee komt Gaga op dinsdag 3 oktober naar Amsterdam.

Bron: MOJO

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.