Marco Borsato kondigt 11e Symphonica in Rosso concert aan

Geschreven door op 30 april 2015 om 9:51
Marco Borsato,Onder Aan De Berg - Foto: Steven Chiefa - Wikimedia Commons - (CC BY-SA 3.0)

Marco Borsato zal op woensdag 2 maart voor de 11e keer gaan schitteren tijdens het Symphonica in Rosso concert in Ziggo Dome Amsterdam.

Ongelofelijk. 10 Symphonica in Rosso concerten raakten compleet uitverkocht. Dus hebben ze er, speciaal voor de fans natuurlijk, nog een elfde bovenop gegooid.

KAARTVERKOOP MARCO BORSATO

De kaartjes voor de 10 concerten in oktober, november 2015 en februari 2016 die al eerder aangekondigd werden, zijn volledig uitverkocht. Op Topticketshop zijn nog wel kaarten beschikbaar voor deze data. Het nieuwe concert van woensdag 2 maart wordt verkocht op Ticketmaster

 

Marco Borsato gaat opnieuw trouwen

In 1999 trouwde Marco Borsato samen met Leontine. Nu, inmiddels 16 jaar later, gaat hij opnieuw voor het ja-woord. Ze zullen in het geheim gaan trouwen in Venetië.

LucaSenna en Jada, de kids, horen mij regelmatig zeggen dat ik van Leontine hou, maar in Venetië wil ik het nog eens écht goed doen. Op het San Marcoplein wil ik Leontine nog eenmaal laten zien hoeveel ik van haar hou”, vertelt hij in Story.

Wanneer jullie ook trouwen, wij willen jullie alvast een gelukkige dag toewensen. Hieronder zie je het stelletje in 1999.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.