Heeft Justin Bieber zijn puppy met aangeboren afwijking gedumpt?

Geschreven door op 5 januari 2017 om 10:58
Justin Bieber - Fotocredits Adam Sundana (Wikimedia Commons) 2

Justin Bieber is negatief in het nieuws (het zal eens weer niet). Dit omdat hij volgens roddelsite Page Six zijn zieke puppy Todd gedumpt zou hebben bij een van zijn dansers. 

Puppy Todd geadopteerd door danser

In augustus 2016 plaatste Bieber foto’s van zijn schattige chowchow puppy Todd op een speciale Instagram pagina voor het hondje. Een paar maanden later blijkt dat Bieber z’n puppy aan een van zijn dansers gegeven heeft.

De danser, CJ Salvador, verklaart op social media dat zijn familie de pup geadopteerd heeft.

Puppy Todd is gered!

Helaas blijkt het dat Todd een operatie van ruim acht duizend euro nodig heeft omdat die lijdt aan een aangeboren afwijking aan zijn heup. Hierdoor kan de puppy tegen de tijd dat hij één jaar oud wordt niet meer lopen, rennen en spelen. Daarom is de danser een GoFundMe-campagne gestart voor de puppy.

Gelukkig is de puppy gered, want het streefbedrag was binnen de kortste keren binnen! De danser geeft in een post op Facebook aan dat hij Bieber niet om geld wilde vragen omdat hij niks met de situatie te maken heeft. De ziekte van de hond werd ook pas ontdekt na de adoptie.

Hij vindt het daarom niet kunnen dat Bieber in de media afgeschilderd wordt als harteloos, dit omdat zijn familie zelf de pup geadopteerd heeft en dus de gehele verantwoordelijkheid heeft voor het dier.

Justin Bieber negatief in het nieuws

Bieber kwam eerder al negatief in het nieuws doordat hij een aap, hamster en slang gedumpt zou hebben. Daarnaast vragen ook veel mensen zich af waarom Bieber niet gewoon de rekening heeft betaald. Hij kan het geld makkelijker missen dan al zijn fans die geld gedoneerd hebben.

Bron: Page Six

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Justin Bieber Nieuws · Nieuws