Jett Rebel opent volgende week pop-upmuseum in Groningen

Geschreven door op 5 januari 2017 om 10:51
Jett Rebel - Persfoto Schollenpop, contactpersoon: Kees Passchier

Jett Rebel opent op 12, 13 en 14 januari een pop-upmuseum in de Der Aa-kerk in Groningen. In het museum zijn onder andere persoonlijke eigendommen en instrumenten van de zanger te zien.

Jett Rebel opent eigen museum

De zanger opent zijn eigen museum in Groningen in samenwerking met het Groninger Museum, de Der Aa-kerk en Eurosonic, het muziekplatform dat dan plaatsvindt in de stad. Naast persoonlijke eigendommen en muziekinstrumenten zijn er ook foto’s en kledingstukken te zien in de kerk. Op vrijdag 13 januari, als het nieuwe album van de zanger verschijnt, geeft hij ook nog een soloconcert op locatie. De toegang tot het pop-upmuseum is gratis.

Het Groninger Museum programmeert al een paar jaar tentoonstellingen rondom Eurosonic Noorderslag en is ook niet onbekend met popsterren. Vorig jaar was er nog een populaire tentoonstelling rondom David Bowie te zien.

Nieuw album en Ahoy

Jelte Tuinstra, zoals de zanger eigenlijk heet, timmert hard aan de weg. Op vrijdag 13 januari komt zijn derde album in een jaar tijd uit en in februari treedt Jett Rebel op in Ahoy Rotterdam. Het wordt het grootste optreden dat hij in zijn carrière heeft gegeven.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Jett Rebel Nieuws · Nieuws