Nederlandse Dj’s vereeuwigd op postzegels

Geschreven door op 6 oktober 2014 om 13:44
Hardwell - Fotocredits Khalifa21 - Wikimedia Commons

Dance-muziek is al geruime tijd één van de grootste Nederlandse exportproducten is. Reden genoeg voor PostNL om vijf grote namen van Nederlandse Dj’s te vereeuwigen op een nieuwe lading postzegels. 

Alhoewel velen inmiddels de voorkeur geven aan email, zijn er blijkbaar nog genoeg mensen over die van brievenpost gebruik (willen) maken. Ter ere van de ongelooflijke groei van Dance-muziek in Nederland wordt die laatste optie in een nieuw jasje gestoken, met daarin enkele namen die geholpen hebben om de muziek in Nederland groot te maken.

Nederlandse Dj’s op postzegels

De eerste ronde van nieuw geprinte postzegels zal versierd worden door de hoofden van vijf topartiesten in de Nederlandse Dance-muziek-industrie. Armin van Buuren, Tiesto, Dash Berlin, Afrojack en Hardwell hebben een plekje gekregen op de zegels. Tijdens de opening van ADE, op woensdag 15 oktober, zullen zij de eerste set van deze postzegels overhandigd krijgen.

Er zit een onzichtbare code op de postzegel die  met een daarvoor bestemde app gescand kan worden. Vervolgens verschijnt er van elke dj één fragment van een recente track op het scherm, vrij om te beluisteren.

De postzegels zijn bedoeld voor post tot 20 gram met een bestemming binnen Nederland. Vanaf vandaag liggen ze in de schappen bij alle Bruna-filialen!

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws