OG3NE in 2019 en 2020 naar zestig theaters tijdens nieuwe tour

Geschreven door op 6 december 2018 om 11:05
OG3NE, O'G3NE - Foto: Robin Kamphuis (wikimedia Commons)

OG3NE heeft een gloednieuwe tour aangekondigd! In 2019 en 2020 treden de zussen op in zestig Nederlandse theaters tijdens de ‘Sweet Harmony Tour‘.

Theatertour OG3NE

Vanaf september 2019 tot en met april 2020 trekt OG3NE Nederland door tijdens de ‘Sweet Harmony Tour‘. Maar liefst zestig verschillende theaters worden aangedaan. De tour wordt op vrijdag 20 september 2019 afgetrapt in Theater De Stoep in Spijkenisse. Op vrijdag 17 april 2020 vindt de laatste show plaats in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Bekijk de volledige speellijst op OG3NE’s website.

Kaartverkoop

Tickets gaan op zaterdag 15 december 2018 in de verkoop via de websites van de theaters. Uitverkocht? Kijk hier.

Kerstconcerten

Voordat Lisa, Amy en Shelley Vol beginnen aan de theatertour, staan er eerst tien kerstconcerten op de planning. Vanaf zaterdag 15 december 2018 zingt de zussengroep de grootste kersthits in het Kurhaus in Scheveningen. Ter gelegenheid van deze concertreeks brachten de zussen de kerstsingle ‘Alles Is Nog Hier’ uit.

OG3NE

De meidengroep zit niet stil. Zo deden ze mee aan het Junior Eurovisiesongfestival, The Voice of Holland, Beste Zangers en het Eurovisiesongfestival. In 2017 en 2018 stonden Lisa, Amy en Shelley voor honderd uitverkochte zalen tijdens de theatertournee ‘Three Times A Lady.

 

Bronnen: OG3NE, Impact Entertainment

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.