OG3NE geeft extra kerstconcerten in Kurhaus Scheveningen

Geschreven door op 10 september 2018 om 15:22
OG3NE, O'G3NE - Foto: Robin Kamphuis (wikimedia Commons)

Geen kaarten kunnen bemachtigen voor de kerstconcerten van OG3NE? Je kunt er alsnog bij zijn! Op zaterdag 15 en zondag 16 december 2018 geven de drie zussen extra concerten in het Kurhaus in Scheveningen. 

Extra kerstconcerten van OG3NE

Vanwege de run op kaarten voor de kerstconcerten van OG3NE zijn er twee nieuwe shows aangekondigd. Op zaterdag 15 en zondag 16 december toveren Lisa, Amy en Shelley het Kurhaus in Scheveningen om in een winterse kerstlocatie. In totaal staan nu tien concerten van ‘A Magical Christmas in Concert’ op de planning. Tijdens de concerten spelen de meiden de grootste kersthits uit het heden en verleden, maar ook hun eigen prachtige kerstnummers.

De zussen zijn “zeer vereerd” dat ze tien kerstconcerten mogen geven. “Samen gaan we een onvergetelijke kerst vieren, dat beloven we jullie, wij zien er ongelooflijk naar uit!” Aldus de meidengroep tijdens een uitzending van 100% NL

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor de magische kerstshows is meteen van start gegaan via de site van Ticketpoint. Kaarten voor de andere acht shows zijn op deze site al uitverkocht. Hier zijn nog wel kaarten beschikbaar.

Succes

Lisa, Amy en Shelley werden bekend nadat ze meededen aan het Junior Eurovisiesongfestival. Met hun zelfgeschreven lied ‘Adem in, adem uit’ eindigden de zussen op de elfde plek. Zeven jaar later deed het trio mee aan The Voice of Holland, wat zij onder leiding van Marco Borsato wonnen. Sinds dit moment is de zussengroep ongekend populair in Nederland.

Tijdens het televisieprogramma ‘Beste Zangers’ vertolkten de meiden ‘Clown‘ van Emeli Sandé, dat in maart 2017 een gouden plaat opleverde. De zangeressen behaalden met deze uitvoering de elfde plaats. In 2017 vertegenwoordigde OG3NE Nederland op het Eurovisiesongfestival met het lied ‘Lights and Shadows’, waar het muzikale trio weer op de elfde plek eindigden.

 

Bron: 100% NL, OG3NE

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.