Wolf Alice in december 2018 naar TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 10 september 2018 om 13:45
Wolf Alice - Foto: Paul Hudson - Flickr (CC BY 2.0)

Wolf Alice komt op dinsdagavond 11 december 2018 naar Nederland. De Engelse Indierockband speelt in TivoliVredenburg te Utrecht. De voorverkoop van deze show in de Utrechtse popzaal start op 14 september 2018.  

Tickets Wolf Alice

Wolf Alice speelt op dinsdagavond 11 december 2018 in de zaal Ronda van TivoliVredenburg in Utrecht. Kaarten voor de show van de Indierockband zijn vanaf einde week beschikbaar. Op vrijdagochtend 14 september begint om 10:00 de voorverkoop van het concert. Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketmaster en via de eigen website van TivoliVredenburg.

Geen geduld om te wachten tot 11 december? Op 4 december 2018 staat de band bij de buren in Trix te Antwerpen. Ook voor deze show gaan de kaarten vanaf 14 september in de verkoop. Is het optreden uitverkocht? Kijk hier.

Wolf Alice - Foto: Paul Hudson - Flickr (CC BY 2.0)

Wolf Alice – Foto: Paul Hudson – Flickr (CC BY 2.0)

Beste live band

De debuutsingle van het vier-koppige alternatieve bandje “Fluffy” kwam uit in 2013. Twee jaar later bracht de band het debuutalbum ‘My love is cool‘ uit. Dit album bracht vooral in het thuisland Engeland veel goede recensies met zich mee en de indierockers kregen hier dan ook meerdere prijzen voor. Zo waren zij onder andere ‘Beste nieuwe band’ en ‘Beste live band’ in Engeland. In 2017 was het tijd voor het tweede album ‘Vision of a Life‘ en ook dit album ontvangt goede recensies. In 2018 werd het album zelfs genomineerd voor de Mercury Prize.

 

Bronnen: Tivolivredenburg Wikipedia

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.