Guus Meeuwis op allesbehalve subtiele wijze afgewezen bij restaurant

Geschreven door op 3 april 2018 om 17:01
Guus Meeuwis, Gelderpop - Foto: Oscar Anjewierden - Flickr (CC BY-ND 2.0)

Guus Meeuwis is onlangs op allesbehalve subtiele wijze afgewezen bij een restaurant. In een gesprek met Radio 538 laat de zanger op humoristische wijze weten dat een reservering maken in een restaurant onlangs niet slaagde. 

Guus Meeuwis

Dat het zelfs beroemdheden af en toe tegenzit wanneer ze willen reserveren in een druk restaurant, heeft Guus Meeuwis recent aan den lijve ondervonden. In gesprek met Radio 538 DJ Frank Dane stelt de Nederlandstalig zanger op allesbehalve subtiele wijze te zijn genegeerd toen hij wilde eten bij een restaurant.

‘Het kan iedereen zijn’

Meeuwis stelde dat hij wilde reserveren in een eetgelegenheid, maar dit ging niet helemaal volgens plan. “Dus ik bel en ik zeg: ‘Je spreekt met Guus Meeuwis. Heb je nog plek voor zes personen voor de lunch?'” De werknemer van het restaurant gelooft echter niet dat het de beroemde zanger betreft. “Er is iemand die zegt dat ie Guus Meeuwis is, maar ja dat kunnen er wel drie of vier zijn. Wat zullen we doen? Het is best druk.”

Hand voor de telefoon

De werknemer stelt te twijfelen aan het feit dat het de ‘echte’ Guus Meeuwis is. “Ik denk niet dat ie het is, dan doen we het toch lekker niet.”  Wanneer de werknemer tegen Meeuwis stelt dat het restaurant geen plek meer over heeft, reageert de singer-songwriter op humoristische wijze. “De volgende keer dat je zoiets doet, moet je je hand even voor de telefoon houden,” aldus de Brabander.

Die ene keer dat @Guus.meeuwis een reservering in een restaurant wilde maken… ?? #Radio538

Een bericht gedeeld door Radio 538 (@radio538) op

GELUK

Meeuwis zat bij de Frank en Vrijdagshow om onder meer te praten over zijn nieuwe tournee ‘Geluk‘ van dit jaar. Het bijbehorende album ‘GELUK‘ wordt op 18 mei 2018 uitgebracht. Tijdens zijn nieuwe tour brengt de ‘Het Is Een Nacht‘-zanger de nieuwe plaat ten gehore. Het project komt na een turbulente tijd in Guus zijn leven. Meeuwis had het volgende te zeggen over het opkomende album:

“Niemand ontkomt aan tegenslagen, maar juist dan is het de kunst om weer op te staan. Om te draaien naar het licht. En het geluk te vieren als je het vindt” aldus de Nederlandse hitmachine.

Bron: Instagram Radio 538. 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.