Orange Heart in Paradiso Amsterdam met Headhunterz

Geschreven door op 31 oktober 2019 om 11:22
Headhunterz - Foto: Testje125 (Wikimedia commons) -(CC BY-SA 4.0)

Eind 2019 staat er in Paradiso een hardstylefeest op het programma! Tijdens d avond zullen Rand-D, Headhunterz en KELTEK het podium bestormen.

Orange Heart in Paradiso

Op dinsdag 17 december 2019 komen Headhunterz, Ran-D en KELTEK naar het Amsterdam poppodium Paradiso. Tijdens deze avond zal het trio een drie uur durende set gaan draaien. De dj’s zullen elk hun eigen ritueel neerzetten tijdens elke set. De Grote Zaal van Paradiso opent om 20:00 uur, waarna het evenement om 21:00 uur begint.

Tickets

Kaarten voor deze show gaan op zaterdag 2 november om 13:00 uur in de verkoop via de website van Paradiso. Zijn de kaarten uitverkocht, maar wil je toch graag gaan? Kijk hier.

Naamsbekendheid

Headhunterz is de alias van Willem Rebergen. De hardstyle dj is één van de allergrootste namen in de wereld van hardere stijlen. Je kent hem wel van nummers als Colors, Dragonborn en Destiny. Laatstgenoemd nummer werd het visitekaartje van de dj, nadat hij een tijdje in de elektronische dance muziek doorbracht.

Ran-D is de naam van dj Randy Wieland. Net als Headhunterz is Ran-D al jarenlang actief in de scene. Wieland is het meest bekend door zijn remix van Zombie, van The Cranberries. Het nummer kwam uit in augustus 2017 en heeft ruim vijfentwintig miljoen weergaven op YouTube.

Voormalig lid van het duo Psyko Punkz Sven Sieperda draait tegenwoordig solo onder de naam KELTEK. De dj kende een gouden tijd bij Psyko Punkz.

 

Bron: Paradiso, Hardnews

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Michael Dijkstra, redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.