U2 concerten Sportpaleis Antwerpen uitverkocht

Geschreven door op 8 december 2014 om 13:44
Elijah Hewson, Inhaler, best verdienende artiesten, Bono (U2) - Fotograaf Peter Niell - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

De U2 concerten in het Sportpaleis in Antwerpen waren binnen een uur volledig uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan tickets?

Beide U2 concerten in het Antwerpse Sportpaleis zijn uitverkocht. De concerten gingen vanmorgen om 09:00 uur in de voorverkoop via de website van Teleticketservice. Binnen een uur waren beide concerten uitverkocht.

 

Problemen tijdens U2 Voorverkoop

De voorverkoop van U2 in Antwerpen verliep helaas niet vlekkeloos. De website van Teleticketservice kon de vele bezoekers op de website waarschijnlijk niet aan. Op de sociale media verschenen binnen een mum van tijd vele klachten over de bereikbaarheid en werking van de site. Veel fans konden de bestelpagina niet bereiken. Anderen hadden last van problemen bij het registreren of kregen foutmeldingen in beeld.

De voorverkoop in Amsterdam verliep ook niet soepel. Tickets voor het concert in Amsterdam waren binnen 20 minuten uitverkocht. Dankzij de grote vraag naar kaarten en het beperkte aanbod, staan veel U2 met lege handen. Op de sociale media regent het klachten van teleurgestelde fans.

 

Hoe kom je nu nog aan U2 tickets?

Heb je nog geen tickets kunnen bemachtigen voor het concert van U2? Er zijn gelukkig nog wel een aantal manieren om aan tickets te komen. Neem eens een kijkje bij de website van Topticketshop. Hier worden nog een (beperkt) aantal tickets voor U2 in Antwerpen en Amsterdam aangeboden.

 

Innocence + Experience Tour

De U2 concerten in Antwerpen en Amsterdam maken deel uit van de Innocence + Experience tour. De nieuwe tour werd vorige week wereldwijd aangekondigd. De tour volgt op de release van het 13e studioalbum van de Ierse band: “Songs of Innocence“.

Veel U2 fans hebben lang gewacht op de concerten in Amsterdam en Antwerpen. Het is namelijk voor het eerst in meer dan 10 jaar dat de band weer in grote concertzalen speelt.

 

Update: Inmiddels zijn er twee extra U2 concerten aangekondigd in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · U2 Nieuws