U2 geeft extra concerten in Ziggo Dome

Geschreven door op 9 december 2014 om 13:50
Elijah Hewson, Inhaler, best verdienende artiesten, Bono (U2) - Fotograaf Peter Niell - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

U2 geeft twee extra concerten in de Ziggo Dome. Reden voor de extra concerten is de grote belangstelling. De concerten maken deel uit van de Innocence + Experience Tour.

Gisteren gingen de eerste twee concerten van U2 in de voorverkoop. Wegens de enorme vraag naar kaarten, waren deze concerten binnen 20 minuten volledig uitverkocht. De teleurstelling onder fans was groot toen bleek dat ze geen tickets konden reserveren. Velen deden hun beklag via de sociale media. Het lijkt erop dat dit heeft gewerkt!

U2 Tickets

Het is alweer zes jaar geleden dat de populaire band een concert gaf in Nederland. Nu U2 twee extra concerten heeft aangekondigd, krijgen fans gelukkig een nieuwe kans om kaarten te bemachtigen.

De voorverkoop van U2 begint op maandag 15 december. Deze voorverkoop verloopt via de website van Ticketmaster. Wil je zeker zijn van tickets? Het is ook mogelijk om de tickets alvast vooruit te reserveren.

Innocence + Experience Tour 2015

De concerten van U2 zijn onderdeel van de Innocence + Experience Tour 2015. De wereldtournee gaat op 14 mei van start in Vancouver en eindigt op 11 november in Parijs. Naast de vier optredens in de Ziggo Dome in Amsterdam, geeft de band ook 2 shows in het Sportpaleis in Antwerpen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws · U2 Nieuws