U2 Concerten Ziggo Dome uitverkocht

Geschreven door op 8 december 2014 om 11:37
Elijah Hewson, Inhaler, best verdienende artiesten, Bono (U2) - Fotograaf Peter Niell - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

De U2 Concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam waren binnen 20 minuten volledig uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan tickets?

U2 is nog even populair als altijd! De concerten van U2 op 8 en 9 september waren namelijk binnen no time volledig uitverkocht. De concerten gingen vanmorgen om 10.00 uur in de voorverkoop. Deze voorverkoop verliep via de website van Ticketmaster.

U2 uitverkocht

U2 fans zijn in ons land goed vertegenwoordigd. Voorafgaand aan de voorverkoop was er namelijk sprake van een enorm lange wachtrij bij Ticketmaster. Veel U2 fans zijn vroeg opgestaan om kaarten te bemachtigen. Dat U2 snel uitverkocht zou raken hadden veel fans blijkbaar wel zien aankomen.
Tot grote teleurstelling van velen, bleken de concertkaarten inderdaad enorm snel te zijn uitverkocht.

Grote teleurstelling

Veel fans zijn teleurgesteld. Velen hebben hun beklag gedaan via de sociale media. De klachten gaan voornamelijk over de lange wachtrij. Een aantal hadden last van storingen op de website. De teleurstelling is extra groot omdat het erg lang geleden is dat de band in Nederland een concert gaf.

Hoe kom je nu nog aan U2 tickets?

Is het niet gelukt om tickets voor U2 te bemachtigen? Gelukkig zijn er nog wel manieren om zo’n gewild U2 concertkaartje te bestellen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op deze pagina. Hier worden op het moment van schrijven nog een beperkt aantal kaarten aangeboden

Innocence + Experience Wereldtournee

Vorige week kondigde U2 eindelijk de langverwachte Innocence + Experience wereldtournee aan. De wereldtour staat in het teken van het 13e Studioalbum van de band: “Songs of Innocence“. De tour brengt de band voor het eerst sinds tien jaar weer naar grotere concertzalen. De twee concerten in de Ziggo Dome vinden plaats op 8 en 9 september 2015. op 13 en 14 oktober staat de Ierse band in het Sportpaleis in Antwerpen.

 

Update: Inmiddels zijn er twee extra U2 concerten aangekondigd in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws · U2 Nieuws