Carlos Santana brengt ‘Divination Tour’ naar Ziggo Dome

Geschreven door op 17 januari 2018 om 10:15
Carlos Santana - Foto: ian (Wikimedia Commons, public domain)

Carlos Santana komt naar Nederland! De legendarische gitaarvirtuoos brengt zijn ‘Divination Tour’ op dinsdag 26 juni naar de Ziggo Dome in Amsterdam.

Carlos Santana aankomende zomer naar Ziggo Dome

Carlos Santana en zijn band komen naar Nederland! Het Mexicaanse gitaaricoon was in 2016 nog op Bospop te vinden en keert twee jaar later terug voor een show in de Ziggo Dome. Het optreden in de Amsterdamse concertzaal is onderdeel van Santana’s Divination Tour.

Concertkaarten

Tickets voor de show van de gitaarmeester en zijn band zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Legende

Santana wordt samen met andere grootheden als Jimi Hendrix en Eric Clapton wereldwijd als één van de grondleggers en iconen van de elektrische gitaarmuziek gezien. Met meer dan 100 miljoen verkochte platen, optredens voor meer dan 100 miljoen fans en 10 Grammy Awards, mag Carlos met recht een legende genoemd worden.

Santana en zijn band zijn verantwoordelijk voor grote wereldhits als o.a. ‘Maria Maria’‘Smooth’ en ‘Black Magic Woman’. In 2016 brachten de gitarist en zijn band hun laatste studioalbum uit, getiteld ‘Santana IV’.

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.