One Direction-zanger pakt de dief van zijn schoolliefde terug

Geschreven door op 24 juni 2015 om 16:59

One Direction-zanger Harry Styles pakte de dief van zijn schoolliefde terug tijdens een optreden in Oslo. Kijk hier hoe de dief reageerde.

Harry Styles van One Direction aan het woord

“Ik ga jullie een klein verhaal vertellen voordat we het volgende nummer gaan spelen. Ik heb vanavond een vriend van school in het publiek, genaamd Jack Robinson. Toen ik 14 jaar oud was, stal Jack Robinson mijn vriendin. Als hij hier aan het einde van de show nog steeds is, voel je dan vrij om hem kleine schopjes en porretjes te geven. Jack Robinson, ik houd van je, meneer”, aldus, Harry Styles.

Een van de andere One Directioners voegde er nog even aan toe: “Jezus Christus Jack, dit is geen manier om je vrienden te behandelen.” Hoe Jack zelf reageerde? Check ’t hieronder:

YouTube player

 

Is Harry Styles nog nooit verliefd geweest?

In een interview waar bovenstaande foto is gemaakt, geeft hij aan nog nooit verliefd te zijn geweest. Echter, een paar dagen geleden is Harry Styles gespot met Victoria Secret-model Sara Sampalo. De twee zouden samen een nachtje in een hotel hebben doorgebracht. The Sun heeft een foto van de twee gemaakt toen ze het hotel uitstapten.

De superster lijkt op vrouwenjacht te zijn. Onlangs werd de hunk nog gespot met Nadine, een ander Victoria Secret-mode. Nadine en Harry zijn voor het laatst gespot toen ze samen chic zaten dineren in een restaurant.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · One Direction Nieuws · Roddels · Videos