Bluesband Tommy Castro & The Painkillers naar Q-Factory Amsterdam

Geschreven door op 28 juni 2018 om 11:53
Tommy Castro - Foto Bengt Nyman (Wikimedia Commons)

Tommy Castro & The Painkillers komt naar Nederland! De funky bluesband treedt begin volgend jaar op in de Q-Factory in Amsterdam. 

Tommy Castro & The Painkillers naar Q-Factory

Goed nieuws voor fans van Tommy Castro! De bluesheld en zijn band komen volgend jaar naar Nederland. Op vrijdag 15 februari 2019 treedt Tommy Castro & The Painkillers op in Q-Factory, Amsterdam. Als support staat The Ladyshavers op het podium van de popzaal.

Het is niet het eerste bezoek aan Nederland voor de bluesformatie en hopelijk ook niet de laatste! In 2017 bezocht het viertal ons land drie keer in kader van zijn ‘Method to my Madness’-tournee.

Concertkaarten

Tickets voor de levende legende en zijn band zijn onder andere verkrijgbaar via de site van Ticketmaster. Kaarten zijn direct verkrijgbaar.

Blueslegende

Duizenden shows, overal gillende fans, talloze Blues Music Awards en maar liefst veertien albums. Gitaarheld Tommy Castro gaat inmiddels alweer veertig jaar mee in de muziekwereld. Sinds 2012 vormt de blueslegende samen met The Painkillers een energieke funky bluesmachine. De band laat op zijn meest recente album ‘Stompin’ Ground‘ horen dat funk, soul en R&B meer dan prima samengaan.

Bron: Q-Factory, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.