Deep Purple Ziggo Dome concert 2012

Geschreven door op 19 december 2011 om 14:21
Deep Purple - Bron Silvio Tanaka - Wikimedia Commons - (CC BY 2.0)

Deep Purple komt een concert geven in Nederland!

De Britse rockband staat op 4 december 2012 in de Ziggo Dome, Amsterdam. Tickets zijn vanaf aanstaande donderdag (22 december) om 10.00 uur verkrijgbaar bij Livenation.

De band werd opgericht in 1968 en heeft inmiddels veel grote hits uitgebracht. Hun allergrootste hit ‘Child in Time’ doet nog elk jaar mee om de eerste positie in de Top 1000 Allertijden. Ook de andere muziek gaat al een lange tijd mee en Deep Purple heeft dan ook meerdere keren een groot live optreden gegeven in ons land.

Volgend jaar vindt de band het dus weer tijd om naar Nederland te komen voor een concert. Een mooie kans voor de rockliefhebbers onder jullie om de mannen van Deep Purple nog eens live mee te maken!

Is het concert uitverkocht en ben jij te laat met het kopen van een ticket? Misschien weten wij dan een goed alternatief. Via deze ticketvergelijker kan je namelijk betrouwbare ticketmarktplaatsen vergelijken die nog tickets beschikbaar heeft!

Deep Purple – Child In Time

YouTube player

Foto: Bron flickr by Luki.r

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags: