Metallica-drummer Lars Ulrich krijgt eigen radioshow

Geschreven door op 4 mei 2017 om 11:04
Lars Ulrich (Metallica) - Foto Ralph Arvesen (Flickr) (CC BY 2.0)

Metallica-drummer Lars Ulrich krijgt zijn eigen radioshow. Dit maakte de drummer zelf bekend via sociale media. De show zal wekelijks te horen zijn op radiozender Beats 1, op Apple Music.

Eigen radioshow voor Metallica-drummer Lars Ulrich

Lars Ulrich, drummer van de legendarische metalband Metallica, krijgt zijn eigen radioshow! Het programma ‘It’s Electric’ zal vanaf 7 mei wekelijks te horen zijn op de radiozender Beats 1 van tech-gigant Apple.

“Internationaal publiek”

De iconische metalband Metallica, dat in september twee keer in de Ziggo Dome staat, plaatste een trailer voor de show op haar officiële YouTube-kanaal. In de video legt Ulrich uit dat de show gericht is op een wereldwijd publiek: “We gaan de hele wereld over. We kijken naar internationale bands voor een internationaal publiek. Ik ga veel coole muziek spelen, voornamelijk bands die je niet kent. Bands die ik pas net ontdekt heb.”

Volgens de band geeft de radioshow een wekelijks “inkijkje” in het hoofd van de Deense drummer: “Luister naar de muziek die deze Deen motiveert, alsook de artiesten die hem inspireren… Dit alles verpakt in heerlijk geesteloos gezwets.”

Droom komt uit

Voor de eerste uitzending zal Ulrich spreken met de iconische rockzanger Iggy Pop, met wie Metallica onlangs nog op het podium stond in Mexico. De radioshow is een droom die uitkomt voor de Deen: “De natte droom van mijn 16-jarige ik komt uit: een radioshow doen voor een wereldwijd publiek!”


MEER WEERGEVEN

 

Bron: Loudwire

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Metallica Nieuws · Nieuws