MØ geeft concerten in Amsterdam en Brussel

Geschreven door op 13 mei 2016 om 11:33
Mø - Foto: Tore Sætre (Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

Deense indiepopzangeres MØ komt voor twee concerten naar Nederland en België! Op 3 oktober is ze in Brussel en op 4 oktober in Amsterdam.

MØ concerten

MØ komt naar de lage landen! Bereid je alvast voor om te dansen tijdens haar energieke concerten. Ze zingt haar unieke songs op maandag 3 oktober in Ancienne Belgique en op dinsdag 4 oktober in Paradiso.

MØ tickets

Tickets voor de twee concerten zijn vanaf 20 mei om 10:00 uur beschikbaar. Kaartjes voor het concert in Brussel zijn te vinden op de website van de Ancienne Belgique. Voor tickets naar het concert in Paradiso kan je onder andere kijken op de website van Ticketmaster.

Wil je echt heel graag naar een concert van de zangeres toe? Er is namelijk ook een fan presale vanaf woensdag 18 mei om 10:00 uur! Daarvoor kan je je hier aanmelden.

Karen Marie Ørsted, ook wel bekend als MØ, is een Deense singer-songwriter. Vanaf 2007 heeft de indiepopster samen met een vriendin opgetreden onder de naam MOR. Het duo heeft 2 provocatieve punk-EP’s uitgebracht maar is toen in 2012 gesplitst. Sindsdien is de Deen een soloartiest en maakt ze electronic soul en street-vibe indiepop.

Na haar debuutalbum ‘No Mythologies To Follow’ heeft de artiest samen met Major Lazor en DJ Snake in 2015 hun zomerhit van het jaar ‘Lean On’ uitgebracht. Op Spotify is het de meest gestreamde track ooit! Ook heeft het nummer heel lang in de top 10 gestaan en is het in veel landen platinum gegaan. Dit nummer kan je vinden op het album ‘Peace Is The Mission‘ van Major Lazor.

Nieuwe muziek

Momenteel werkt de zangeres nog aan een nieuwe plaat dat voor dit jaar in de planning staat. Op 12 mei is het nummer ‘Final Song’ uitgekomen dat daarop zal staan. Dit nummer zal samen met haar hits te horen zijn tijdens haar concerten.

 

Bron: Ancienne Belgique, Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.