Posh baalt van kritiek op magere modellen

Geschreven door op 18 februari 2010 om 12:40
Victoria Beckham - Fotocredits LGEPR - Bron Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Victoria Beckham heeft genoeg van alle kritiek op graatmagere modellen. Volgens Posh moeten ontwerpers zelf kunnen beslissen of ze dikke of dunne meiden kiezen. Dat vertelde de zangeres/modeontwerpster aan US TV woensdag.

Beckham koos magere modellen uit om haar nieuwste collectie te showen tijdens de New York Fashion week. De media spraken er schande van, maar Posh blijft achter haar beslissing staan.

“De meerderheid van die meiden zijn van nature dun. Bovendien denk ik dat we niet moeten discrimineren tegenover mensen die te dun, te te veel rondingen hebben of te dik zijn”, zegt ze.

Victoria spreekt zichzelf met deze uitspraken toch een beetje tegen. Zo gaf ze aan dat er ook een aantal extreem dunne modellen zich had aangemeld voor de modeshow, maar daar kon de ontwerpster echt niet mee werken. Beckham is al een tijd lid van de Council of Fashion Designers of America, die de mode industrie ontmoedigt om met te dunne meisjes te werken. En bovendien is ze sinds kort het gezicht van de ‘Health is Beauty’ campagne, die gezonder uitziende modellen promoot.

Wij snappen er in ieder geval niets meer van….

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Victoria Beckham Nieuws