Spice Girls op zoek naar vervangers Posh en Mel C

Geschreven door op 20 juni 2016 om 16:30
Spice Girls - Foto: Kura Kun - Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.5)

De Spice Girls gaan op een Anniversary Tour maar Posh en Mel C hebben het te druk. Oplossing: audities houden om de twee te vervangen!

Spice Girls auditie

De Spice Girls werken momenteel aan nieuwe muziek en plannen een tour. De speeldata zijn nog niet bekend en de line-up is nog niet af. Wel is het zeker dat Victoria Beckham en Melanie Chisholm niet aanwezig zullen zijn. Daarom houden Mel B, Emma en Geri audities om zangeressen te zoeken die de twee kan vervangen.

Een bron vertelde aan het Life & Style Magazine dat de drie overgebleven meiden nog een formele aankondiging zullen maken over de try-outs voor de vrijgekomen plekken van Victoria en Melanie. Wie weet word jij dan de nieuwe Posh Spice of Sporty Spice!

Spice Girls reünie

Melanie Brown (Scary Spice), Emma Bunton (Baby Spice) en Geri Halliwell (Ginger Spice) gaan dit jaar op tour om te vieren dat hun iconische debuutsingle ‘Wannabe’ 20 jaar bestaat. Victoria Beckham heeft het te druk met haar kledinglabel en Melanie Chisholm heeft ook afgezegd. Dat Beckham heeft afgezegd is geen verrassing maar dat van Mel C hadden de drie niet verwacht.

In 2008 was de Britse meidengroep voor het laatst op tour. In 2012 hebben de Girls ‘Wannabe’ en ‘Spice Up Your Life’ tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen gezongen.

YouTube player

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.