The Veils voor concert naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 20 juni 2016 om 13:54
The Veils (Finn Andrews) - Foto: Jan Mulders | Flickr (CC BY-NC 2.0)

The Veils komt dit jaar naar Nederland! Op 24 november geeft de indierockband een optreden in Melkweg The Max in Amsterdam.

The Veils Finn Andrews - Foto: Jan Mulders | Flickr

Finn Andrews – Foto: Jan Mulders | Flickr

The Veils concert

The Veils komt voor een concert naar Nederland! De alternatieve rockmuzikanten staan op donderdag 24 november in Melkweg The Max in Amsterdam. De deuren gaan om 19:30 uur open.

The Veils tickets

De voorverkoop is inmiddels begonnen. Tickets voor dit concert zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster.

‘Total Depravity’

De Engelse en Nieuw-Zeelandse muzikanten staan bekend om hun platen vol met donker romantische nummers. De muziek wordt gekenmerkt door unieke melodieën en sterke emoties. Daarnaast is de creatieve frontman Finn Andrews de zoon van XTC’s Barry Andrews.

Op vrijdag 26 augustus brengt de rockband het nieuwe album ‘Total Depravity’ uit. Dit is de eerste plaat sinds het album ‘Time Stays, We Go’ dat in 2013 is uitgebracht. Het eerste nieuwe nummer heet ‘Axolotl‘ en kan je hieronder beluisteren.

YouTube player

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·