Concerten Joe Jackson volledig uitverkocht

Geschreven door op 15 oktober 2018 om 14:49
Joe Jackson, David Ian Jackson (cropped) - Fotocredits: David Gans - Flickr - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

In het voorjaar staat Joe Jackson in vijf uitverkochte concertzalen! De kaartverkoop ging afgelopen vrijdag van start en datzelfde weekend waren alle shows compleet uitverkocht.

UPDATE 23-10-2018: Joe Jackson heeft zojuist een extra show aangekondigd! Op 4 april 2019 staat de Engelse zanger in TivoliVredenburg. De kaartverkoop start op 25 oktober om 10:00 uur.

Concerten Joe Jackson uitverkocht

In 2019 geeft Joe Jackson maar liefst vijf uitverkochte concerten verspreid door Nederland. De kaartverkoop voor de concertreeks ging vrijdagochtend 12 oktober van start via de website van Ticketmaster. De kaarten vlogen als warme broodjes over de digitale toonbank. Binnen enkele dagen was er dan ook geen ticket meer te krijgen. De zalen van De Oosterpoort, Paradiso, De Vereeniging en Muziekcentrum Enschede zijn in maart en april dus tot de nok toe gevuld. Alle optredens van Joe Jackson zijn onderdeel van zijn ‘Four Decades Tour‘.

Hoe kom je nog aan kaarten?

Heb je de kaartverkoop van Jackson gemist? Hier zijn een aantal tips om alsnog aan tickets te komen:

  1. Houd de site van Ticketmaster goed in de gaten. Door mislukte bestellingen kunnen er soms weer kaarten beschikbaar komen.
  2. Volg Artiesten Nieuws op Facebook. Zodra er een nieuw concert wordt aangekondigd, of wanneer er extra kaarten vrijkomen, laten wij dit zo snel mogelijk weten.
  3. Wellicht hebben mensen in jouw omgeving nog kaarten over. Plaats daarom oproepen op sociale media.

 

Bron: Ticketmaster, Doornroosje

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.