Spice Girls en Backstreet Boys samen op tournee

Geschreven door op 9 oktober 2015 om 22:30
Spice Girls - Foto: Sarah & Austin Houghton-Bird - Flickr, license CC BY-SA 2.0

Voor vele ‘90’s kids zal dit een droom zijn die uitkomt: Backstreet Boys en Spice Girls samen op tournee! Enkel één lid twijfelt nog..

Spice Girls

‘Sexy, herkenbaar en wereldberoemd’, zo kan de meidengroep Spice Girls worden omschreven. We horen steeds meer verhalen over een mogelijke reünie van de meidengroep. Tussen 1996 en 2001 scoorde de groep hit na hit, maar stopte daarna toch met bestaan. In 2012 kwamen ze speciaal voor de slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen eenmalig bij elkaar. Uiteraard was dat weer zo’n succes, dat de meiden het nadien regelmatig met de pers hebben gehad over een eventuele reünie. Volgens een bron is alleen Victoria Beckham nog niet overtuigd omdat ze als modeontwerpster succesvol is en niet meer geassocieerd wil worden met haar Spice Girls tijd.

Hieronder zie je een filmpje van de Spice Girls tijdens de Olympische Spelen in Londen. Zoals je ziet zijn ze nog steeds net zo talentvol als in de jaren ’90.

YouTube player

 

Wannabe beste liedje jaren ‘90

Volgens de luisteraars van Sky Radio is ‘Wannabe’ het beste liedje van de jaren ’90.

YouTube player

 

Backstreet Boys

Ook de Backstreet Boys klinkt voor velen als muziek in de oren. Gillende meiden, knappe koppen en gevoelige nummers. De Backstreet Boys zijn, in tegenstelling tot wat veel mensen vaak denken, nooit uit elkaar gegaan. Zij brengen nog steeds albums uit en gaan zo nu en dan op tournee. Momenteel bestaat de groep uit Nick Carter, Brian Littrell, AJ McLean, Howie Dorough en Kevin Richardson (Hij verliet de groep in 2006, maar keerde in 2012 weer terug).

YouTube player

 

Samen op tournee

Samen op tournee is voor vele jongeren uit de jaren ’90 een droom die uitkomt. “Een tour met de Spice Girls is een idee dat al anderhalf jaar zo nu en dan ter sprake komt. En het gaat er nog vaak over”, zegt AJ, de de badboy van de jongensgroep. “Spice Girls waren groot, maar hun succes bleef niet heel lang. Samen met een andere act op tour gaan zou betekenen dat ze grotere zalen kunnen boeken.” Mocht het allemaal doorgaan, dan zou de tour voor 2016 gepland staan.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.