Gaga doet producer denken aan Jackson

Geschreven door op 26 maart 2010 om 18:57
Lady Gaga - Foto: Justin Higuchi (Wikimedia Commons)

Lady Gaga doet producent Rodney Jerkins denken aan Michael Jackson. De producent is blij samen te kunnen werken met de zangeres.

Jerkins vertelt dat Michael Jackson hem altijd vertelde dat hij zo bang was om ‘Thriller’ uit te brengen. Hij deed dat echter wel omdat hij dacht dat de tijd er rijp voor was, en ‘Thriller’ werd het best verkochte album aller tijden. Hij vindt dat er al lange tijd geen artiest meer is opgestaan die geen angst kende, maar Lady Gaga is voor niemand bang. Dit zegt hij in een interview met het Amerikaanse tijdschrift In Touch.

Het nummer ‘Telephone’ van Gaga was eigenlijk bedoeld voor Britney Spears. Songwriter Rodney Jerkins en Lady Gaga begonnen twee jaar geleden te schrijven met Britney in hun hoofd. De zangeres besloot uiteindelijk om het nummer voor zichzelf te houden, vertelt de producent.

De videoclip ‘Telephone’ doet het goed op YouTube: het filmpje werd al meer dan zeven miljoen keer bekeken. Alle clips van de zangeres zijn in totaal meer dan een miljard keer bekeken, een absoluut record.

 

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Lady Gaga Nieuws · Nieuws