Armin van Buuren beste dj ter wereld

Geschreven door op 26 maart 2010 om 18:35
Armin van Buuren, Kingsland 2018 - Fotocredits Shali Blok (ArtiestenNieuws)

Armin van Buuren is tijdens de International Dance Music Awards verkozen tot beste dj. Ook zijn platenmaatschappij werd uitgeroepen tot beste ter wereld.

Armin van Buuren pakt dubbel

Van Buuren ging met twee beeldjes naar huis. De 33-jarige dj kreeg ook een prijs voor zijn podcast ‘A State of Trance’. Armada Music viel in totaal zes keer in de prijzen tijdens de belangrijkste prijzen in de dance-industrie, die donderdagavond in Miami werden uitgereikt.  De Nederlander ging vorig jaar nog naar huis met de prijs voor Beste Europese dj. Zijn platenmaatschappij Armada Music werd voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot ’s werelds beste label.

De Nederlandse dj/producer Dash Berlin kreeg de award voor Best Hi-NRG/Euro Track. De Australische tyDi, die eveneens onder Armada Music valt, werd uitgeroepen tot beste nieuwkomer. Armada Music-directeur Maykel Piron ontving de prijs voor ‘Best Record Label Executive’.

Bron: Novum Nieuws

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Armin van Buuren Nieuws · Featured · Nieuws