Daniël Arends ook in seizoen 2019/2020 het podium op

Geschreven door op 6 juni 2019 om 12:18
Daniel Arends - Fotocredits: Franc Scholten - Bron: Wikimedia - (CC-BY-SA-4.0)

Daniël Arends gaat weer het theater in! In het theaterseizoen 2019/2020 treedt de cabaretier zalen door heel Nederland aan, opnieuw met de voorstelling ‘Meer van hetzelfde (Deel 1)’.

Daniël Arends op tour

Daniël Arends start in september 2019 zijn tour en gaat door tot en met april 2020 met de show waar hij vorig seizoen ook mee toerde. De komiek trapt de reprise op donderdag 19 september 2019 af in Volendam, waar de grappenmaker aantreed in Pop- en Cultuurhuis PX. In de daaropvolgende maanden brengt de entertainer zijn voorstelling naar onder andere Groningen, Eindhoven, Nijmegen, Den Haag en Enschede. Op donderdag 30 mei 2020 wordt de theaterreeks afgesloten in De Kleine Komedie te Amsterdam.

Het volledige overzicht van de shows, met daarop bijna honderd speeldata, is te vinden op de website van de humorist.

Tickets

Kaarten voor alle shows zijn reeds te verkrijgen via de websites van de desbetreffende theaters. Uitverkocht? Kijk hier.

‘Meer van hetzelfde (Deel 1)’

De show ‘Meer van hetzelfde (Deel 1)’ is de opvolger van ‘De Afterparty’. Volgens Arends’ officiële website kan de bezoeker zoals altijd “cynische grappen, quasi-filosofische inhoud en gespeelde nonchalance” verwachten op de bühne. “U krijgt vanavond alles exact zoals u dat van mij gewend bent. Behalve dan dat deze show echt niet meer te onderscheiden is van de vorige”, aldus de geboren Indonesiër over de voorstelling. De vertoning kreeg lovende kritieken en werd omschreven als hilarisch, wreed en een fenomenale deconstructie van ouderdom.

Wil je alvast in de stemming komen? Kijk dan de video hieronder:

YouTube player

 

Bronnen: Twitter, website Daniël Arends, YouTube, AD, Het Parool

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Hessel van der Wal, Redacteur bij Artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.