Datum kaartverkoop MadNes Festival 2024 Bekend

Geschreven door op 7 januari 2024 om 10:22
MadNes Festival 2017 | Fotocredits: Sophie Kurk (ArtiestenNieuws)

Het is weer die tijd van het jaar waar festivalgangers reikhalzend naar uitkijken: de kaartverkoop van het befaamde MadNes Festival gaat van start! Op zaterdag 3 februari om 11:00 uur zal de kans om de felbegeerde tickets te bemachtigen beginnen op de officiële website van het festival.

Het festival vindt dit jaar plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juli. MadNes, gelegen op het prachtige Ameland, staat bekend om zijn unieke combinatie van muziek, surfen en een ongeëvenaarde festivalsfeer. Met voorgaande jaren waarin het festival snel uitverkocht was, worden enthousiastelingen aangemoedigd om hun wekker te zetten en klaar te zitten voor de online kaartverkoop.

Het festival, dat jaarlijks duizenden bezoekers trekt, belooft ook dit jaar een indrukwekkende line-up van artiesten en bands, evenals spannende extreme sport competities en een scala aan andere activiteiten. De line-up wordt later deze maand bekend gemaakt.

YouTube player

Zet de datum in je agenda, stel herinneringen in op je telefoon en bereid je voor op een zomer vol muziek, zon en surfen op MadNes Festival 2024. De kaartverkoop begint op 3 februari om 11:00 uur op de officiële website van het festival.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Festivals · MadNes Festival Nieuws · Nieuws