Disney in Concert terug naar Ziggo Dome in Kerstvakantie 2025

Geschreven door op 28 december 2023 om 17:44
Blue Planet II Live in Concert, The Legend of Morricone, Metropole Orkest, Star Wars Live In Concert, Joker Live In Concert, avond van de filmmuziek, klassiek, orkest, viool - Credits: Pixabay (publiek domein)

Het magische spektakel van Disney in Concert zal ook het komende jaar de Ziggo Dome betoveren tijdens de kerstvakantie. Twee sensationele shows zijn gepland op 4 januari 2025, waarmee de betovering van Disney zich opnieuw ontplooit in het hart van Amsterdam. 

Dit betoverende evenement belooft een reis door de meest geliefde en legendarische filmscènes van Disney, waarbij verschillende getalenteerde artiesten de grootste hits uit het uitgebreide Disney repertoire ten gehore brengen. Dit alles wordt begeleid door een indrukwekkend live orkest, waardoor het publiek wordt ondergedompeld in de betoverende wereld van Disney-muziek.

Sinds de oprichting van Disney in 1923 hebben de tijdloze verhalen van The Walt Disney Company als inspiratie gediend voor betoverende en bekroonde melodieën en liedjes. De soundtracks van Disney-verhalen hebben de unieke kracht om harten te raken en mensen van alle generaties te ontroeren. Sinds 2016 heeft de succesvolle serie Disney in Concert wereldwijd fans vermaakt en meegenomen op een emotionele reis met deze legendarische soundtracks.

Mis de kans niet om de magie van Disney in Concert te ervaren en een onvergetelijke avond vol muzikale betovering te beleven. Tickets zijn inmiddels in de verkoop gegaan. Bereid je voor op een avond vol nostalgie, emotie en de tijdloze melodieën die generaties hebben geïnspireerd.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.