Rudimental in 2019 naar TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 1 oktober 2018 om 11:53
Rudimental - Fotocredits Eva Rinaldi - Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

Danceformatie Rudimental komt terug naar Nederland! In januari 2019 staan de mannen in TivoliVredenburg in Utrecht.

Rudimental naar Utrecht

Rudimental fans opgelet! Op 23 januari 2019 komt de formatie naar TivoliVredenburg in Utrecht. Tijdens een optreden in de Ronda laten de mannen zowel hun grote hits horen als materiaal van het nieuwe album ‘Toast To Our Differences‘, dat twee dagen later uitkomt. Op deze plaat staat onder andere de grote hit ‘These Days‘, waar ook Jess Glynne en Macklemore op te horen zijn. De laatste keer dat de groep een grote show in Nederland gaf, was in AFAS Live in maart 2016.

Kaartverkoop

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 5 oktober 2018. De online kaartverkoop start om 10:00 uur via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

YouTube player

Rudimental

Piers Agget, Kesi Dryden, Amir Amor en DJ Locksmith hebben de afgelopen jaren met veel grote namen samengewerkt. Zo hebben de bandleden onder meer John Newman, Emeli Sandé en Ed Sheeran kunnen strikken. De nummers zijn allemaal dansbaar en vrolijk, met een mix van dubstep, soul, grime en drum ’n bass. De mannen staan bekend om hun onuitputtelijke energie tijdens optredens, wat zorgt voor een onvergetelijke show.

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.