Ed Sheeran komt met Divide pop-up stores in Australie

Geschreven door op 28 februari 2018 om 15:41
Ed Sheeran naar Johan Cruijff Arena, Ed Sheeran - Foto Kmeron - Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

De roodharige hitmaker komt met exclusieve Divide pop-up stores in de vijf grootste steden van Australië. De winkels verkopen exclusieve Divide merchandise en samenwerkingen met het surf- en skatemerk Hoax.

Ed Sheeran opent Divide pop-up store

Goed nieuws voor de Australische Sheerios, zoals de achterban van de artiest ook wel genoemd wordt. Ed opent in maart, samenvallend met zijn tour, vijf pop-up winkels in de grote Australische steden Adelaide, Sydney, Brisbane, Perth en Melbourne.

Exclusieve merchandise

In de winkel zijn exclusieve Divide merchandise te verkrijgen en een samenwerking met het merk Hoax. De shops blijven een aantal weken staan.

Het is de eerste keer dat de artiest met pop-up winkels komt. Het is maar te hopen dat Teddy binnenkort winkels in Nederland opent.

lange rijen

Reguliere Divide kledingstukken, sieraden en accesoires zijn al via de website van de popster of tijdenz zijn shows te verkrijgen.

Naar alle verwachtingen wordt het gekkenhuis tijdens de opening van de pop-up shops. Tijjdens een concert in Detroit op 23 september 2017 waren er, ondanks dat er meerdere mercandize-stands waren, enorm lange rijen om Ed Sheeran-merchandise te kopen.

Bron: DailyMail

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Ed Sheeran Nieuws · Fun Content · Nieuws